Skip to content

Ouderpanel, de mening van ouders telt!

We blikken terug op een geslaagd ouderpanelgesprek. We hebben met een groepje ouders ruim anderhalf uur gesproken over het Vierjarenplan. We hebben zeer bruikbare input gekregen over wat ouders belangrijk vinden voor school en onze leerlingen.

Mini democratie in de school 

Met trots presenteren wij onze nieuwe leerlingenraad. Zij zijn in oktober/november door middel van verkiezingen door de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 gekozen. De eerste activiteit waarbij zij hebben geholpen was de Arent Got Talentshow. De nieuwe leden zijn: Ilana, Linde, Anna, Florian, Kensi, Benjamin, Azra en Rifka. Zij vertegenwoordigen alle leerlingen van…

Dag van de leraar

Op 5 oktober is de Dag van de Leraar. Op deze speciale dag zetten we iedereen in het zonnetje. De directie heeft het personeel onthaald met cadeautjes en wat lekkers. In alle klassen gaven de leerlingen een applaus voor de leerkrachten. Wij zijn trots op de manier waarop onze leerkrachten en ondersteuners zich iedere dag…

Opening schoolplein

Met de onthulling van ‘de Sombreroman’ is het groenblauwe schoolplein officieel in gebruik genomen. Dit unieke kunstwerk, ontworpen door Arentschool leerlingen en een kunstenaar, dient als regenwateropvang voor het groen op het plein. De onthulling werd gedaan door een van de ontwerpers en Marieke Klösters, directeur SOC. Een creatieve prestatie!

Juffen- en meesterdag

Het was woensdag 13 september een wel heel plezierige start van het schooljaar op de Arentschool! De juffen- en meesterdag stond in het teken van sprookjes. Een silent disco, creatieve klasactiviteiten en heerlijke pannenkoeken gebakken door ouders maakten het een onvergetelijke dag.

Welkom!

De zomervakantie is alweer voorbij… Vol enthousiasme staat het team van de Arentschool te trappelen om samen met onze ouders en leerlingen het nieuwe schooljaar te omarmen. We bouwen aan een jaar vol ontdekkingen, groei en fijne herinneringen. Een warm welkom aan iedereen en een prachtig nieuw schooljaar toegewenst! Wij gaan ervoor!

Back To Top