Skip to content

Koningsspelen

  Met veel plezier sluiten we een periode van hard werken af op de Arentschool. De ochtend van 26 mei stond in het teken van de Koningsspelen. Het programma bestond uit oud-Hollandse spelletjes en uitdagende clinics. Ouders hebben ons fantastisch geholpen, waarvoor dank!    

Kom werken op de Arentschool!

Zin om op de Arentschool te komen werken? Kom sfeer proeven op onze mooie school tijdens de open deuren dag van 16 mei. Je bent van harte welkom van 8.30 uur tot 16.30 uur. We maken graag kennis met je.

Ouderpanel, de mening van ouders telt!

We blikken terug op een geslaagd ouderpanelgesprek. We hebben met een groepje ouders ruim anderhalf uur gesproken over het Vierjarenplan. We hebben zeer bruikbare input gekregen over wat ouders belangrijk vinden voor school en onze leerlingen.

Mini democratie in de school 

Met trots presenteren wij onze nieuwe leerlingenraad. Zij zijn in oktober/november door middel van verkiezingen door de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 gekozen. De eerste activiteit waarbij zij hebben geholpen was de Arent Got Talentshow. De nieuwe leden zijn: Ilana, Linde, Anna, Florian, Kensi, Benjamin, Azra en Rifka. Zij vertegenwoordigen alle leerlingen van…

Dag van de leraar

Op 5 oktober is de Dag van de Leraar. Op deze speciale dag zetten we iedereen in het zonnetje. De directie heeft het personeel onthaald met cadeautjes en wat lekkers. In alle klassen gaven de leerlingen een applaus voor de leerkrachten. Wij zijn trots op de manier waarop onze leerkrachten en ondersteuners zich iedere dag…

Opening schoolplein

Met de onthulling van ‘de Sombreroman’ is het groenblauwe schoolplein officieel in gebruik genomen. Dit unieke kunstwerk, ontworpen door Arentschool leerlingen en een kunstenaar, dient als regenwateropvang voor het groen op het plein. De onthulling werd gedaan door een van de ontwerpers en Marieke Klösters, directeur SOC. Een creatieve prestatie!

Back To Top